Política de galetes

Transport sanitari capdavanter a Espanya

POLÍTICA DE GALETES

De conformitat amb el que disposa l’article 22.2 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us informem a continuació sobre els principals aspectes que heu de conèixer sobre la política de recollida i tractament de galetes utilitzades per HTG quan navegueu pel lloc web www.htgroup.es (en endavant, “Lloc Web”):

 

  1. Què són les galetes.
  2. Qui utilitza les galetes del lloc web.
  3. Tipus de galetes utilitzades en el lloc web.
  4. Desactivació i bloqueig de galetes.
  5. Traducció al català i l’anglès.
  6. Canvis en la política de galetes.
  7. Contacte

1. Què són les galetes.

Són arxius que es descarreguen a l’ordinador o el dispositiu mòbil quan s’accedeix a una pàgina web.

Les galetes disposen d’informació relacionada amb diferents aspectes de la navegació en el lloc web, entre d’altres, el nombre de visites dels usuaris, el temps que han estat en el lloc web, així com informació dels llocs visitats immediatament abans i després d’accedir al lloc web, la qual cosa permet potencialment de crear perfils amb hàbits de navegació.

 

2. Qui utilitza les galetes del lloc web:

La informació que es recull a través de les galetes pot ser utilitzada tant pel titular del lloc web com per un tercer que presti un servei per al titular, amb la finalitat de poder recollir informació sobre l’ús del lloc web.

 

3. Tipus de galetes utilitzades en el lloc web:

El titular del lloc web pot utilitzar galetes d’emmagatzematge o accés de caràcter tècnic amb la sola finalitat de transmetre una comunicació per una xarxa de comunicacions electròniques o, en la mesura que sigui estrictament necessari, per prestar un servei de la societat de la informació sol·licitat expressament pel destinatari.

Així mateix, el lloc web instal·la galetes pròpies o de tercers que requereixen el consentiment dels usuaris, que són les que es detallen a continuació:

Informació bàsica sobre protecció de dades:

GALETES PRÒPIES:

Galeta Finalitat Titular Tipus Durada
Galetes de sessió Evitar el correu brossa Htgroup Accés web Sessió

 

GALETES DE TERCERS: (No s’utilitzen galetes de tercers.)

Galeta Finalitat Titular Tipus Durada

4. Desactivació i bloqueig de galetes:

La utilització de les galetes ofereix nombrosos avantatges, ja que facilita a l’usuari la navegació en el lloc web i l’accés als diferents serveis que ofereix; evita haver de fer configuracions de les pàgines i millora el funcionament general del lloc web.

No obstant això, és important que sapigueu que el vostre navegador us permet de bloquejar o d’eliminar les galetes del lloc web ja instal·lades. Per a això, heu de consultar el menú d’ajuda del navegador a través del qual heu accedit al lloc web i seguir els passos des d’on indiquen com configurar les preferències de les galetes.

Finalment, heu de saber que si no accepteu o bloquegeu totalment o parcialment les galetes del lloc web, podeu inhabilitar part dels seus serveis i funcionalitats o afectar el seu funcionament normal.

 

5. Traducció al català i l’anglès de la política de galetes:

Els textos de la política de galetes disponibles en català i anglès es proporcionen únicament a efectes informatius; en cas de discrepància, preval la versió original en castellà.

 

6. Canvis en la política de galetes:

Tot canvi significatiu en la política de galetes s’ha de comunicar a l’usuari mitjançant un avís informatiu en el lloc web.

 

7. Contacte:

Per a qualsevol dubte sobre la política de galetes, us podeu dirigir a secretaria@htgroup.es

 

Pin It on Pinterest

Share This

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.