Marques operatives

Transport sanitari capdavanter a Espanya

Health Transportation Group (HTGroup) neix el 2017 després de la fusió dels qui fins llavors eren els dos grans del sector, Ambuibérica i Emeru, grups que durant anys van aglutinar entorn de les seves marques diverses empreses de transport sanitari, així com de serveis relacionats.

Actualment, sota el paraigua d’HTGroup hi ha operatives diverses marques que operen fonamentalment en l’àmbit regional i que comparteixen els mateixos valors de qualitat i tracte humà del grup.

Ambuiberica

Creada a Valladolid el setembre del 2001 com a empresa de transport sanitari, ofereix servei a Valladolid i Zamora, províncies a les quals posteriorment es va afegir Palència. A continuació, es va concursar a Aragó i va ser adjudicatària del transport sanitari programat i urgent per continuar en altres regions i incorporar-hi altres companyies.

Contacte:

 • Telèfon: 902 300 061
 • A/e: secretaria@htgroup.es
 • C/ Tamborila s/n, 47610 Zaratán. Valladolid

Ambulancias Gredos

Empresa dedicada al transport sanitari a la província d’Àvila des de 1985. Actualment, té una plantilla de més de 150 persones i 60 ambulàncies..

Contacte:

Ambulancias Quevedo

Durant més de trenta anys, la seva activitat s’ha dut a terme majoritàriament a la província d’Almeria, encara que també és present en altres àrees sanitàries com Jaén i Granada. Ampliant horitzons, Ambulancias Quevedo suma als contractes existents amb l’Administració els serveis efectuats a les asseguradores més importants del mercat, així com els serveis a particulars i, des de fa algun temps, treballem per a esdeveniments de gran magnitud com ara concerts, festivals, campionats esportius o cites taurines.

Contacte:

 • General: 950 62 56 12
 • Zona Almeria – Centre. C/ Almediterráneo, nº 30. 04230 Huércal de Almería
 • Zona de Llevant. 04600 Huercal Overa (Pol.Industrial H.Overa). Nacional 340 la Atalaya s/n

Ambulancias Rodrigo

Va néixer el maig de 1985 a Burgos, amb un capital humà de 6 persones i l’objectiu prioritari de prestar un servei integral de transport sanitari per carretera, urgències i emergències. Dedicat principalment a cobrir el servei amb l’antic Insalud (ara, SACYL), compta amb un equip humà proper a 250 persones i un total de 15 bases distribuïdes per la província, amb naus a Burgos, Aranda de Duero, Miranda de Ebro, Salas de los Infantes i Briviesca.

Contacte:

Transport Sanitari de Catalunya (TSC)

Empresa de transport sanitari creada l’any 1999 per la Creu Roja per poder licitar en el primer concurs públic de transport sanitari que el Departament de Salut va convocar a Catalunya. El 2006 es va licitar el segon concurs públic en què, per primera vegada, es va separar el transport sanitari urgent del no urgent, i van ser adjudicataris del 27 % de l’activitat. Després de diversos canvis en l’accionariat, es va incorporar finalment a Emeru.

Contacte:

 • General: 902-760-050
 • Barcelona: 932-490-868
 • Girona: 972-908-566
 • Lleida: 973-590-191
 • Tarragona: 977-787-362
 • Av. Josep Tarradellas, 8-10. 6º 5ª. 08029 Barcelona

Accés comandes web

 

Tasisa

Fundada el març de 1988, Tasisa abraça des dels seus orígens totes les facetes del transport sanitari, tant aeri com terrestre, i presta un servei integral a les Canàries. Gràcies a un contracte amb l’INSALUD (avui, SERVEI CANARI DE SALUT), Tasisa va iniciar la seva activitat aeronàutica efectuant tots els trasllats aeris sanitaris de persones afiliades a la Seguretat Social que s’originaven a la comunitat canària. El 1990 va començar amb el transport amb ambulància a les illes de Lanzarote, Fuerteventura i Gran Canària, i el 1998, amb el naixement d’Ambulancias Islas Canarias, SL, es van començar a cobrir les necessitats en matèria de transport sanitari de companyies privades. Des de llavors, recorren als seus serveis les principals mútues laborals i assegurances nacionals, així com companyies d’assistència, tant nacionals com internacionals. A partir d’aquest moment, TASISA centra la seva activitat exclusivament a prestar els seus serveis a l’Administració (Servei Canari de Salut, Gestió Sanitària de Canàries, AENA…). Actualment és present en tot el territori insular.

Contacte:

 • Telèfon: 902 30 15 15
 • Calle Eusebio Navarro, 69, 5º. 35003 Las Palmas de Gran Canaria

Certificats:

Política integrada

Centro de Formación Virgen de San Lorenzo

A més, HTGroup compta a Zaratán (Valladolid) amb el Centro de Formación Virgen de San Lorenzo, cosa que fa possible que es pugui combinar d’una forma eficaç la formació rebuda al centre educatiu amb l’activitat formativa a les instal·lacions d’Ambuibérica, fet que afavoreix l’ocupabilitat de l’alumnat. Amb formació presencial i a distància, el centre de formació fa una clara aposta per la qualitat educativa des d’un enfocament pràctic, per a la qual cosa compta amb unes instal·lacions modernes i equipades amb les tecnologies educatives més avançades, adaptades a les necessitats del mercat laboral.

Contacte:

• Telèfon: 983 200 020
• A/e: info@cvsanlorenzo.es
www.cvsanlorenzo.es
• Calle Tamborila, S/N. Zaratán, 47610. Valladolid.

Últimes notícies

Pin It on Pinterest

Share This

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.